Woonzorgcentrum Verbert-Verrijdt in Schoten:
waar jij je helemaal thuis voelt!

Een WZC in Schoten met een warm hart voor ouderen

Ouder worden is niet altijd makkelijk. En dan komt die dag dat je niet meer zelfstandig kan wonen. Je kijkt uit naar een geschikt woonzorgcentrum in Schoten. Op dat moment wil je een woonzorgcentrum vinden waar je je snel thuis voelt, waar ze zorg geven met een warm hart voor ouderen, waar ze aanvoelen wat jij nodig heeft.

Zo’n plek is woonzorgcentrum Verbert-Verrijdt. Ons WZC ligt vlak bij het centrum van Schoten en toch in het groen. We zijn makkelijk bereikbaar per auto, fiets en met het openbaar vervoer.

Benieuwd naar jouw toekomstige woonst?
Maak een virtuele toer door ons WZC!

Onze zorg voorop

In ons WZC komt de zorg voor jou altijd eerst. Onze mensen verzorgen jou met hart en ziel en zetten jouw welzijn op de eerste plek. De zorg die je krijgt is volledig afgestemd op jouw noden. Ook voor mensen met dementie bieden we een warme en afgestemde zorg aan. We hebben enkele kinesisten, ergotherapeuten en psychologen in huis die jou mee ondersteunen.

Ruime, lichte kamers

Wij bieden plek aan 166 ouderen. Voor ouderen met dementie hebben we een aangepaste afdeling.

Al onze kamers zijn uitgerust met:

  • Elektrisch verstelbaar hoog-laag bed
  • Ingebouwde kleerkast
  • Kleine koelkast
  • Tafel en stoel
  • Comfortabele zetel
  • Sanitair
  • Oproepsysteem
  • Aansluiting voor telefoon, televisie en internet
  • Kluisje

Ook enkele koppelkamers

Als koppel naar ons WZC komen? Ons woonzorgcentrum beschikt ook over enkele koppelkamers! Benieuwd naar onze kamers? Maak alvast een virtuele toer door WZC Verbert-Verrijdt en een van onze kamers!

Verhuizen naar ons woonzorgcentrum

Overweeg je naar ons WZC te verhuizen? Je bent heel erg welkom! Op deze pagina informeren we je over de procedure om je in te schrijven en over onze prijzen:

Genieten van lekker eten uit onze eigen keuken

In ons woonzorgcentrum wordt ook je innerlijke mens in de watten gelegd. Iedere dag geniet je van smaakvolle, gezonde maaltijden in ons restaurant of in de living van je afdeling. In tegenstelling tot veel andere rusthuizen werken wij niet met een externe traiteur, maar bereiden we alles vers in onze eigen keuken. We serveren ’s morgens en ‘s avonds een buffet. Het middagmaal is een vast menu. Jij kiest dus wat je lekker vindt en graag wil eten.

Iedereen welkom in ons buurtrestaurant

Als bewoner mag je ook gerust je favoriete gerechten suggereren. Wij houden zo rekening met de wensen van elke bewoner. Dat maakt ook dat jij je thuis voelt bij ons. En op feestdagen maken we natuurlijk het eten extra feestelijk. Ook je bezoekers, vrienden, familie zijn welkom in ons buurtrestaurant!

Aangenaam wonen en leven in WZC Verbert-Verrijdt: onze activiteiten

We doen er alles aan om je leven en je tijd in ons woonzorgcentrum bijzonder aangenaam te maken. Ons woon- en leefteam organiseert elke dag activiteiten die jou ongetwijfeld zullen aanspreken. Hier vind je meer info over onze activiteiten en onze activiteitenkalender.

Kennis maken met ons team en ons woonzorgcentrum in Schoten?

Maak een afspraak om kennis te maken met ons. We geven je graag alle info die je nodig hebt en schrijven je in op onze wachtlijst als je dat wenst!

Ja, ik wil graag met jullie kennis maken en WZC Verbert-Verrijdt bezoeken!
Bel +32 3 269 51 00 of mail ons!