Dienstencentra (LDC)

In dienstencentrum ’t Dorp en Cogelshof ben je van harte welkom voor een gezellige babbel met een heerlijk kopje koffie of een frisse pint. ’s Middags kan je hier ook terecht voor een warme maaltijd aan een voordelige prijs. Daarnaast bieden we naast een uitgebreide dienstverlening, tal van activiteiten aan: voor elk wat wils!

Met beide dienstencentra (LDC’s) proberen we een laagdrempelige ontmoetingsplaats aan te bieden waar iedereen zich tevreden en welkom voelt.

Ontspanning en vorming

Heb je zin in kaarten of biljarten? Ben je in een sportieve bui en wil je graag turnen of dansen? Wil je graag je taalkennis opfrissen of je computerkennis bijschaven? In onze polyvalente ruimtes organiseren we dagelijks allerlei activiteiten.

Vrijwilligers

Ben je zelf graag actief bezig, help je graag mensen en wil je graag je kennis overbrengen? Dan heb je het vrijwilligersvirus te pakken.

In onze dienstencentra kan je je als vrijwilliger inzetten. Wat je wil doen en hoe vaak, bepaal je helemaal zelf. Feesten voorbereiden, zieken bezoeken, helpen in de bar… jouw inzet is goud waard en het schept voldoening voor iedereen.

Nieuwsbrief

De lokale dienstencentra sturen maandelijks een nieuwsbrief met info, evenementen en het maandmenu. Schrijf je hieronder in op de nieuwsbrief van de dienstencentra.

Wensen, suggesties of klachten

Alle opmerkingen en suggesties zijn meer dan welkom. De centrumleider nodigt je uit tot een open gesprek.

Stuur je boodschap door via ldc.dorp@wzgvoorkempen.be of ldc.cogelshof@wzgvoorkempen.be. Het formulier kan gedeponeerd worden in de brievenbus aan het bureau van de centrumleider. Je naam vermelden is geen must maar het maakt een vlotte en gerichte aanpak wel makkelijker.

Je kan ook deelnemen aan de centrumraad die op geregelde basis wordt ingericht om samen na te denken over de werking van het dienstencentrum.

LDC ’t Dorp

Jozef Van Craenstraat 1
2900 Schoten

03 269 51 00
ldc.dorp@wzgvoorkempen.be

Openingsuren dienstencentrum
maandag t/m vrijdag van 09.00 u tot 16.00 u

Openingsuren buurtrestaurant
elke dag van 12.00 tot 13.30 u

Openingsuren cafetaria
elke dag van 13.30 tot 17.00 u

Klik hier om een zaal te reserveren!

LDC Cogelshof

Deuzeldlaan 49
2900 Schoten

03 269 51 00
ldc.cogelshof@wzgvoorkempen.be

Openingsuren dienstencentrum
maandag t/m vrijdag van 09.00 u tot 16.00 u

Openingsuren buurtrestaurant
elke dag van 12.00 tot 13.30 u

Openingsuren cafetaria
elke dag van 13.30 tot 17.00 u

Klik hier om een zaal te reserveren!

Reserveer hier in buurtrestaurant ‘Cogelshof’.
Of bel +32 3 269 53 93

Loading...

Reserveer hier in buurtrestaurant ‘’t Dorp’.
Of bel +32 3 269 51 58

Loading...